Palvelut

 

Kasvohoidot

Käytämme kasvohoidoissa laadukasta saksalaista dermaviduals sarjaa. Sarja on täysin hajusteeton, väriaineeton, säilöntäaineeton eikä se sillä myöskään tukkivia mineraaliöljyjä tai ihon luonnollista kosteutta poistavia emulgaattoreita. Kasvohoitosarja on kehitelty alunperin herkälle atooppiselle iholle ideana saada jokaiselle iholle sopiva tuote. Kasvohoidon idealogia perustuu dms-voide pohjaan johon sekoitetaan hoitolassa paikan päällä tehoainetiivisteet. Jotta jokaiselle asiakkaalle saadaan yksilöllinen, oman ihon tarpeen mukainen voide.

Peruskasvohoito

Peruskasvohoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen (jonka avulla hoidossa käytettävät tehoaineet imeytyvät paremmin) hieronnan tai epäpuhtauksien poiston, naamion ja loppuvoiteet.

Hemmotteleva kasvohoito

Hemmotteleva kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, kulmien siistimisen, hieronnan, naamion ja loppuvoitteet.

 

Jalkahoidot

Kynsien leikkuu

Kynsien leikkuu sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkuun, kynsinauhojen hoidon sekä voiteen

Perusjalkahoito

Perusjalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsinauhojen hoidon, kynsien hoidon ja kevyen hieronnan voiteella.

Hemmotteleva jalkahoito

Hemmotteleva jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsinauhojen ja kynsien hoidon, naamion ja pitkän hieronnan.

Huom! Lakkaus ei sisälly jalkahoitojen hintaan vaan se maksaa 8,- jolloin lakkapullon saa omaksi.

Käsihoito

Käsihoito

Käsihoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä hieronnan

Hemmotteleva käsihoito

Hemmotteleva käsihoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan, naamion sekä hieronnan.

Huom! Lakkaus ei sälly hoidon hintaan vaan se maksaa 5,- lisää

 

Sokerointi

Sokerointi on hellävaraisempi tapa poistaa karvoja kuin vahaus. Siinnä missä vaha katkaisee noin 30 % karvoista ja repii tervettä ihoa, sokeri tarttuu vain kuolleeseen ihosolukkoon ja joustaa sen verran ettei koskaan oikealla tekniikalla tehtynä katkaise karvoja. Sokerointi menetelmä on myös hygieenisempaa kuin vahaus. Sokeroinnissa otetaan aina uusi sokerimassa, jokaiselle asiakkaalle, jolla tehdään koko sokerointi alue. Sokerimassa on myöstäysin luonnollisista raaka-aineista tehty, eikä sitä ole testattu eläimillä. Sokerilla saadaan otettu tehokkaasti jopa 2-3 mm mittaiset karvat pois ilman, että ne katkeavat.

Käytämme vuosien kokemuksella laadukasta Alexandria sokeria, joka on suomen käytetyin ja palkituin sokeri. Alexandria sokerin rinnalla, käytämme myös suomalaisvalmisteista Helmi sokeria.

Olemme erikoistuneet sokeroinnissa nimenomaan intiimi alueiden sokerointeihin ja se onkin kauneushoitolan käytetyin palvelu.

sokeroinnin jälkeen:

  • Vältä hikoilua 24 h ajan (sauna, liikunta jne.)
  • Auringon ottoa tulisi välttää parin päivän ajan
  • Kasvojen alueen karvojen poiston jälkeen meikkaamista tulisi välttää 24 h ajan.
  • Kainaloiden sokeroinnin jälkeen ei saisi käyttää samana päivänä deodoranttia

 

Ripsipidennykset

 

Teemme klassisia ripsipidennyksiä vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Meille on tärkeää, että asiakas saa kauniit ripset, ilman että vaurioitamme omia ripsiä. Vaihdamme myös käyttämäämme ripsiliimapulloa useasti, jotta ripset pysyisivät mahdollisemman hyvin asiakkailla. Olemme huomanneet, että vaikka liimapulloissa on monesti 6 kk käyttö aika niin ripsien pysyvyys laskee selvästi jo 3 kk jälkeen. Jonka takia vaihdamme pullon aina uuteen muutaman kuukauden välein, jotta asiakkaamme voisivat nauttia kauniista ripsistä pidempään.

Ripsipidennysten laiton jälkeen on hyvä muistaa:

  • Välttää aurinkoa 24 h tunnin ajan
  • Meikin poistoaineiden tulisi olla öljyttömiä, sillä öljy liuottaa liimaa.
  • Saunaan ei saisi mennä kolmeen päivään ripsien laiton jälkeen. Huomioithan että ripsien pysyvyys myös heikkenee jos käyt useita kertoja viikossa saunassa, niiden kanssa
  • Ripsiä ei saisi kastella ainakaan seuraavaan 24 h tuntiin, mieluusti 48 h.
  • Emme myöskään suosittele käytettäväksi alaripsissä tavallista ripsiväriä, vaan ainoastaan ripsiväriä joka käy myös ripsipidennyksille.

Saat meiltä aina uusien ripsien laiton yhteydessä ilmaiseksi ripsiharjan, jolla suosittelemma harjaamaan ripsiä säännöllisesti.